Kunstschilder Heidy Masman

In februari 2022 heb ik Heidy Masman geholpen haar online atelier vorm te geven. Heidy is een talentvolle kunstenares die zich met verscheidene artistieke disciplines heeft laten zien, van textiel en vilt tot lesgeven in handvaardigheid. Haar hart ligt echter bij de schilderkunst. Om die reden wilde ze niets liever dan een website als plek om haar werk professioneel tentoon te stellen. Voor Heidy heb ik de fotografie en het website ontwerp verzorgd.

Een website als online portfolio

Voorheen had Heidy al een website. Deze had ze zelf gemaakt met Weebly. Helaas trok haar oude website niet het verwachte aantal bezoekers en droeg deze ook niet de gewenste identiteit uit. Samen met Heidy heb ik gewerkt aan een duidelijkere online branding en huisstijl voor haar schilderwerk. De aubergine kleurtinten op haar website wekken een warme en ontspannen sfeer en vinden veel overeenkomstigheid in de werken van Heidy. De foto’s die ik van (en voor) Heidy heb gemaakt onderlijnen het handvaardige aspect van haar schilderwerk.

Geïnspireerd geraakt?

Heb je een soortgelijke wens voor een website om jouw product, dienst of werk op uit te lichten? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.